Kubai salsa egyetemi dolgozóknak
2018. április 17.

„Kubai Salsa a Spiritben”


Tisztelt Egyetemi Dolgozó!

Engedje meg, hogy jelen levelemmel zavarjam Önt, és egyben figyelmébe ajánljak egy mozgáskultúrát fejlesztő és ismerkedést is kínáló kiváló szabadidős tevékenységet, a (kezdő és középhaladó szintű) kubai salsa elsajátításának lehetőségét. Önmagamról annyit, hogy 2007-ben találkoztam először a kubai salsával és gyorsan rabul ejtett annak könnyed és laza mozgásvilága, (egyébként 1996 óta dolgozom az egyetemen). Az elmúlt évek során folyamatosan képeztem magam, rendszeresen látogattam a neves külföldi és magyar oktatók óráit, kurzusait. Jelenleg az SZTE hallgatói számára többször meghirdetett X-es kurzus gyakorlati óráiban oktatok.

Célom összekötni a tánc elsajátítását a könnyed szórakozással, olyan embereket (nem csak egyetemi dolgozók) invitálok akik számára fontos egy jó közösséghez tartozás, igénylik az aktív mozgást, van humoruk és vallják, hogy bármi elsajátítható csak szeretni kell.

A részvétel feltételei:

A kurzusok időtartama: 8 alkalmas kezdő és szintén 8 alkalmas középhaladó kurzus (május 8. napjával kezdődően és június 26. napjával bezárólag).

A kurzusok helyszíne: Spirit BarClub (Szeged, Híd utca 1.) szórakozóhely, ahol a klub az órák teljes időtartama alatt biztosít ital (üdítő, koktél, egyéb) fogyasztási lehetőséget.

A kurzusok indításának kezdő időpontja:

A kubai salsa kezdő: 2018. 05. 08. napján 19 órai kezdettel

A kubai salsa középhaladó: 2018. 05. 08. napján 20 óra 30 perc kezdettel.

A részvétel feltétele: jelentkezés az esemény honlapján, önállóan vagy párban, lásd: keress rá a Facebookon a következő eseményre „Kubai Salsa a Spiritben”

A részvétel költsége: 3.750Ft/fő/4 alkalom.

Az oktatás kerete, módja: 1 óra 20 perces gyakorlati órák, maximum 35 fős csoportokban (minimum 30 fő szükséges az egyes csoportok indításához).

Egyéb információ: érdeklődj, kérdezz és válaszolok.

 

Várom a táncolni vágyó érdeklődőket szeretettel, szép napot: Dr. Gyenes Kálmán