Bejelentkezés / Regisztráció
Hirdetőknek

1, A hirdetések feladásához vagy böngészéséhez regisztrálj rendszerünkbe, majd lépj be! (a képernyő jobb felső sarkában tudod ezt megtenni) A hirdetés feltöltése havi 5 hirdetésig ingyenes és 30 napig aktív.  Kereskedői tevékenységhez (havi 5-nél több hirdetés esetén) keresd az ügyfélszolgálatunkat az SZTE Ajándékboltban.

2, A jobb oldali „Műveletek” menüben kattints a „Hirdetés létrehozása” gombra!

3, A mezőkben add meg a hirdetésed paramétereit! A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. A „Hirdetés aktív” pontnál a négyzetre kattintva jelezd, ha aktívvá/láthatóvá szeretnéd tenni.

4, Kattints a "feltöltés" gombra! 

5, Ha a rendszer visszajelezte a sikeres hirdetést feladást, akkor adj hozzá képeket a hirdetésedhez és nyomd meg a megjelenő "feltöltés" gombot! (maximum 5 db kép).  Ezzel befejezheted hirdetés feltöltését. A sikeres feladásról a rendszer email üzenetet küld. 

6, Kérjük jelezd emailban az univ@univkft.hu címre, ha szeretnéd a hirdetésed kiemeltté tenni. A hirdetés díja 1.500 Ft/ 30 nap, melyet az SZTE Ajándékboltban tudsz befizetni (A megjelenítési időszak csak a fizetés után indul!) A kiemelt hirdetés a nyitó oldalon mindig látható lesz, illetve az adott feltételeknek megfelelő keresésénél az első helyeken jelenik meg.

7, Feltöltött hirdetésedet adminisztrátor ellenőrzi és hagyja jóvá.

8, A hirdetésed a megjelenítési időszakban bármikor módosíthatod, melyet a „Hirdetéseim” menüpont „Módosítás” gombbal tehetsz meg, vagy további képekkel egészítheted ki „Hirdetéseim” menüpont „Képek feltöltése” gombbal.

9, Hirdetésed a megjelenítési időszak végén automatikusan inaktívvá válik. Később újra aktiválhatod a „Hirdetéseim” menüben.

10, Ha terméked eladásra kerül, a „Hirdetéseim” „Törlés” gombbal tudod eltávolítani a rendszerünkből.
  
Sikeres üzletelést kívánunk! :)

Keresés
Termék elnevezése
Kategória
Keres/Kínál
Termék állapota